

Biosecurity, Infectious Disease, and the Animal-Human Interface

Virtual Event – Zoom Conference Thursday, January 28, 2021 2:00pm – 5pm ET

Time	Topic
2:00-2:20PM ET (20 min)	Fireside Chat with Secretary Tom Vilsack
2:20-3:05PM ET (45 min)	Panel 1: Pandemic Preparedness
3:05-3:10PM ET (5 min)	Break
3:10-3:55PM ET (45 min)	Panel 2: Pandemic Response
3:55-4:00PM ET (5 min)	Break
4:00-4:45PM ET (45 min)	Panel 3: Recovery and Resiliency
4:45-5:00PM ET (15 min)	Closing Remarks